Välkommen till Mekonomen Bilverkstad Träslövsläge!

Varmt välkommen till oss på Mekonomen bilverkstad i Träslövsläge. Här servar och reparerar vi i princip alla bilmärken och modeller, nya som gamla! Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

När du servar din bil hos på Mekonomen får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som både förlänger bilens livslängd samt bidrar till ett bättre andrahandsvärde. Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri.

Förutom service och reparationer erbjuder vi även AC-påfyllning och reparation, spolning av växellåda samt vrängning och balansering av hjul.

Vi är en Godkänd Bilverkstad!

Godkänd Bilverkstad är en ny standard med syfte att säkerställa en sund konkurrens inom bilverkstadsbranschen. Vi på Mekonomen Varberg / Träslövsläge tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg när din bil är på service. För dig som bilägare betyder det att våra bilverkstäder alltid håller en hög kvalitet, vi är noga med miljö och hållbarhet samt att vi alltid sätter det i första hand.

En godkänd bilverkstad efterlever

Alltid garanti

Upp till 5 års garanti på reservdelar av märket ProMeister.


Mekonomen i Träslövsläge

Med kunden i fokus ger vi dig alltid en helhetslösning för att bemöta dina behov och förenkla ditt verkstadsbesök. Som en kvalitetssäkring ger vi dig minst 3 års garanti, och utför alltid service efter biltillverkarens rekommendationer. Vilket innebär att du alltid har kvar din fabriks- och nybilsgaranti på bilen samt får en godkänd stämpel i serviceboken.

Vi arbetar alltid med hög kvalité och service för att du som kund ska känna att din bil är i trygga händer. Har du frågor eller funderingar angående din bil är du välkommen att svänga förbi så besvarar vi gärna dessa över en kopp kaffe.

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Vill du dela upp betalningen? Vi erbjuder dig 4 månader räntefri delbetalning.

Som företagskund hos oss tar du kontrollen över dina service och reparationskostnader. Vi tar hand om hela din vagnpark. Oavsett bil eller årsmodell hjälper vi dig. Vill du bli företagskund? Välkommen in och prata med vår verkstadschef om vad vi kan göra för dig och din vagnpark.

Det blir inte bara mer kostnadseffektivt utan du sparar även tid på att välja oss. Välkommen!