Varbergs Bilcenter, ett klokt val!

Varbergs Bilcenter är en komplett märkesoberoende bilhandlare med försäljning, förmedling och verkstad under ett och samma tak. Vi har tillsammans flera års erfarenhet av bil-och försäljningsbranschen och har som affärsidé att bedriva en seriös bilhandel med handplockade begagnade bilar i alla kategorier. Du som kund står alltid i fokus och vi lyssnar in dina behov och ger dig de expertråd som du kan behöva. Vi vill att du ska hitta den bil som passar just dig och att du ska känna dig helt trygg med att köpa en begagnad bil hos oss.

Vårt breda utbud av bilar skall göra det möjligt för både förstabils-köparen och bilfantasten att hitta något som passar både önskemål och plånbok. Så gör ett smart val och välj oss för ditt nästa köp av begagnad bil.

Om oss

Vi på Varbergs Bilcenter är ett familjeföretag med försäljning, rekond och verkstad under ett och samma tak. Familjeföretaget grundades 2011 utav bröderna Burim och Besian Kabashi och tillsammans har de flera års erfarenhet av bilförsäljning och kundservice. Sedan starten har mycket hänt. Vi har nu 10 anställda och finns sedan 2017 i vår nya anläggning på Nätvägen 7 i Träslövsläge där vi finns än i dag. Här hittar ni både vår bilhall samt vår Mekonomenverkstad med skickliga och erfarna mekaniker som tar hand om din bil oavsett märke och modell.

Vårt största fokus är kvalitet i allt vi gör och detta avspeglas på såväl våra lokaler som på bemötandet av vår personal. Vi vill skapa en långsiktig relation med dig som konsument och göra dig till en återkommande kund. Vi hjälper dig med finansiering och tar gärna din dyrare eller billigare bil i inbyte.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av handplockade begagnade bilar i alla olika prisklasser.

Våra säljare och kundmottagare jobbar hårt för att du som kund skall känna dig både nöjd och trygg hos oss. Vi vill skapa långsiktiga relationer med dig som konsument och förhoppningsvis göra dig till en återkommande kund.

Varmt välkommen in till oss på Varbergs Bilcenter och gör din bästa bilaffär!

Tryggt & säkert

Oss kan du lita på. Det ska vara tryggt att lämna din bil eller köpa begagnat hos oss. Vi har erfarenheten och kompetensen du tryggt kan lita på.

Enkelt & lätt

Det skall vara enkelt och lätt att köpa och ta hand om sin bil. Eftersom du kan göra båda parter hos oss får du ett smidigt bilägande utan krångel.

Nöjda kunder

Vi på Varbergs Bilcenter har ett stort fokus på att du som kund ska vara helt nöjd och känna att du fått ett trevlig bemötande när du besökt oss i vår bilhall. Välkommen!