Vi köper din bil!

Går du i tankarna om att sälja bilen? Få en snabb och gratis värdering hos oss och slipp krånglet med försäljning på egen hand. Pengarna har du på kontot innan vi har några nycklar i handen och vi hjälper naturligtvis till med att lösa ditt eventuella billån.

Vi köper din bil. Enkelt och tryggt!

Om du går i funderingar på att sälja din bil. Då kan du tryggt vända dig till oss på Varbergsbilcenter. Om du så önskar bokar vi tid, vi går igenom din bil och lyssnar in vilka önskemål du har med försäljningen och ger ett kostnadsfritt förslag. På Varbergsbilcenter är vi specialiserade på förmedling, inköp och försäljning av begagnade bilar. Vår långa erfarenhet och servicanda gör att du kan känna dig trygg och säker när du kommer till oss och vår bilhall.

VÄRDERINGSFORMULÄR

Fyll i värderingsformuläret nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering av ditt fordon. Bra om du är så noggrann och uppriktig som möjligt gällande fordonets skick för en mer exakt värdering.

Vill du förmedla din bil hos oss?

Så här går det till

  • Ditt fordon gås noggrant igenom för att identifiera de för- och nackdelar som kan påverka försäljningspriset.
  • Vi kommer tillsammans med dig överens om ett försäljningspris
  • Har du en kredit på bilen så löser vi den i samband med försäljningen.
  • Vi beräknar att din bil ska vara såld inom en månad.
Ni kontaktar oss
Vi värderar bilen
Vi förbereder
bilen för försäljning
Vi annonserar
Bilen förmedlas
Vi reglerar alla
krediter och betalar
ut mellanskillnaden
Ni kontaktar oss
Vi värderar bilen
Vi förbereder
bilen för försäljning
Vi annonserar
Bilen förmedlas
Vi reglerar alla
krediter och betalar
ut mellanskillnaden

Vad ingår?

Kom förbi och få en värdering på plats

Filip Hannedahl drottz
Filip Hannedahl drottz
@filiphannedahldrottz
Läs mer
Rekommenderar starkt! Fick hjälp med inbyte och köp av bil, otroligt proffsig hjälp utav Oskar! Allt gick snabbt och smidigt,hade inte kunnat önska en bättre affär. Otroligt nöjd och kommer varmt rekommendera alla jag känner när dom ska sälja/köpa bil!
Simon Jonsson
Simon Jonsson
@simonjonsson
Läs mer
Mycket bra bemötande och sätter alltid kunden i fokus. Överlägset bästa bilhandlare jag varit i kontakt med, kommer garanterat återkomma!
Emma Ragnarsson
Emma Ragnarsson
@EmmaRagnarsson
Läs mer
Vi köpte en Volvo V60 idag, så nöjda med hela upplevelsen. Bra service med kontakt under veckan, de kunde reservera bilen åt oss en dag och väl där fick vi fint bemötande! Personligt, kvalité och seriöst företag. Hit återkommer vi! /Emma och Tim
Föregående
Nästa